lördag 16 juni 2012

Onsdagen 13 juni till lördagen den 16 juni

Loch Inver ligger väl placerat för den som är intresserad av vandring. Vi bestämde att passa på att utnyttja detta så vi gick och köpte en orienteringskarta över området och började planera var vi skulle bege oss. När det gäller oss räcker det förstås inte med en enklare vandring på en timme eller så utan detta skulle såklart göras med bravur. Vi valde helt enkelt ut en bergstopp vi skulle bestiga och gjorde det. 3 mil, 730 höjdmeter och 10 timmar senare var vi rätt trötta skall det erkännas. Landskapet är enastående vackert. Vi hade nog tur med vädret för det var strålande sol hela dagen. Dock lite blåsigt men det var snarare svalkande än något annat.

Inritad marsch
Otroligt vacker utsikt från toppen










Utöver denna vandring har vi gått i väntandets tecken. Promenader, båtmeck och annat smått och gått har fyllt dagarna. Ett ettrigt lågtryck har dragit över oss med kulingstyrka Force 8 NE, så vi har inte kunnat göra något annat än att vänta. Verkar som att vi får en öppning i morgon söndag med NW vindar så vi kanske beger oss.


Gissa vem som är tröttast!? :-)



2 kommentarer:

  1. Hallå era gamla pirater! En av er har iaf börjat få piratskägg, ingen nämnd :) Hoppas allt är bra med er over there! Äter ni bara fish and chips? Testa den lokala Haggisen, den ska visst vara bra så här års :) Kul att följa er segling på bloggen, och med AIS'en kan ni inte bryggsegla obemärkt :)  Hoppas vinden vänder snart så vi snart ses igen! Ser framemot en lång kväll med mycket vin och många historier! //Kram Roffe

    SvaraRadera
  2. Hej på er! Grymt kul att få "vara med" på era äventyr... Har sökt efter den utlovade bloggen ett tag, men Mellbert är ju inte känd för att vara annat än analog så det var inte lätt ;-)
    Men nu äntligen, kul att få läsa och det ska bli sjukt kul att få höra och se bilder och historier när ni kommer hem!
    Se nu till att riktigt njuta av äventyret...

    // Kramar från Lycke Gård ;-)

    SvaraRadera